onsdag 29. september 2010

ET AV MINE ØNSKER

Jeg ønsker meg denne lyskronen. Har egentlig aldri syns noe om slikt før, men nå er stilen endret og jeg syns det er rålekkert! 
Nå gjenstår det bare å overtale min kjære til å syns det samme som meg. Noe som ikke er like enkelt ska dere tro! 
Jeg tror denne kan gjøre seg veldig bra i taket på det nye soverommet vårt (som ikke er ferdig ennå!) Men jeg klarer da å se for meg ting :) ingen problemer for meg å legge planer altså ... Og i mine tanker kan dette bli VELDIG bra.. 
Foto: Skeidar

tirsdag 28. september 2010

FORLOVER

ENDELIG får jeg lov til å sladre! Sommeren 2011 er det ikke bare vi som skal gifte oss, men ei av mine aller beste venninner opp gjennom årene skal si JA til sin Erik. Og gjett hvem som skal være hennes forlover?? JEG!!
Så nå har jeg ikke bare vårt bryllup å planlegge, men være deltagende i planleggingen av Ann-Sissel & Erik's bryllup å! Blir et hektisk, men kjempespennende og morsomt år!

Så 25.juni.2011 skal vi nordover til Stokmarknes for å delta i den stooore dagen!

Har nå advart Ann-Sissel at det er mulig jeg ender opp som ei "Bridezilla", men hun vil da fortsatt ha meg som forlover, og det ser jeg veldig på som en ære!!

Ønsker Ann-Sissel & Erik all lykke til i månedene som kommer, så ska jeg hjelpe til så godt jeg kan :)

mandag 27. september 2010

BALDER SIN BESTEVENN ♥

Vi mottok en veldig trist beskjed da vi var i nord, bestevennen til Balder, Dennis har de måttet tatt det tunge valget å avlive pga sykdom. Vi sender de varmeste tankene og klemmene til våre kjære venner på Skogmo. 
Dennis vil alltid leve videre i minnene

Balder & Dennis fant fort tonen dem i mellom, ingen tvil om at de var noen skikkelig go'kompiser.
Og gode venner deler såklart. Er ikke alle hannhunder som liker Balder, de blir ofte litt småsur på han. Men ikke Dennis, de var nok av samme type ull. Like mye valp og leken.
Vi er kjempeglad for at vi fikk bli kjent med Dennis, for han var helt klart en herlig Berner-gutt

mandag 20. september 2010

DAGENE GÅR

Helgen har vært innholdsrik på både godt og vondt.
Vi var fredagskveld i bryllupsfest hos et vennepar av oss som stakk av til København i mai og giftet seg der. Ble en kjempekoslig kveld.


Fredag fikk vi også en trist beskjed, om at ei tante av meg hadde gått bort. Så onsdag skal vi kjøre nordover til Stokmarknes, så Harstad for å delta i begravelsen hennes.
Nå er det vasking av klær og pakking som står på programmet.


I går kjørte vi til Namsos for å møte svigermor, så nå er Rasmus på ferie på Inderøya. Utrolig godt å ha noen som kan passe pusen vår når vi drar bort.


I kveld har jeg fått taklys på kjøkkenet. Min egen private elektriker har jobbet litt hjemme, og det ble VELDIG bra :) Bilder kommer senere.

onsdag 15. september 2010

LITT OPPUSSING

For ca 1,5 år siden ble vi ferdig med det ene gjesterommet oppe. Vi har allerede rukket å pusse det opp igjen. Plan vår var først at vi skulle ha trehvite lister. Men så begynte vi jo å pusse opp stua, og malte derfor listene der, så da var vi igang.
 Her er sånn før-etter bilde av gjesterommet. 
Tror pappaen min blir litt småfrustrert av datteren sin til tider. Er nemlig han som har stått for lakkering av listverk i huset, så skulle vi plutselig ha det malt. Men snill som han er, så tok han på seg jobben med å pusse listene og ha på maling.. Han bare ristet litt på hodet da jeg fortalte om planene våre ;)
Er nå glad vi fant ut at vi skulle male listene NÅ og ikke når alle rom er ferdige. Stua, kjøkken, bad og gjesterom fikk malte lister da pappa & mamma var på besøk sist :)
Jeg syns det ble veldig bra isåfall.

søndag 12. september 2010

KAN ROSER LEVE EVIG?

Buketten med roser som jeg fikk av min kjære Asgeir til bursdagen min, var fin kjempelenge. Men ingen roser varer vel evig? Så da vi kom fra Inderøya etter forrige helg, var de blitt så tørr at de var klare for å bli kastet.
Men så fant jeg da ut at de var jo så fin tørket å, at de har fått seg plass på tallerken/bok hylla vår. Så får vi se hvor lenge de skal være her :)
Igår jobbet vi ute, Asgeir har fjernet endel trær på tomta (ennå mange å ta av) og jeg har ryddet litt ute. Så i løpet av uken som kommer skal vi kjøre vekk et lass med skrot.

EN SOLGT OG EN KJØPT

I løpet av den siste uken har vi solgt vår Ford Mondeo '96 mod og kjøpt oss en Saab Vector 9-5 '05 mod.
Asgeir dro til Oslo forrige fredag å hentet nybilen vår. Mens jeg & dyra var på Inderøya hos svigerforeldrene mine. Asgeir overnattet hos broren min Eirik & Co til lørdag, før han kjørte oppover til Inderøya.
 Fin bil ja :)

onsdag 1. september 2010

BOKHYLLA VÅR

Husker dere denne? Tallerkenhylla som vi kjøpte i Sverige i sommer. Den er nå blitt malt og kommet opp på veggen.
Den henger nå på kjøkkenet med noen av oppskriftsbøkerne våre og jeg må si jeg er veeeldig fornøyd.

SINNA SNEKKER'N

I går startet "Sinna snekker'n" på TvNorge og vi som er midt i oppussing/bygging faller jo slike program veldig i smak. Egentlig ALT som har med hus å gjøre.
Dette programmet var litt annerledes enn mange andre oppussingsprogram, folket selv måtte jo faktisk gjøre noe.
Og det var masse som snekker'n startet programmet med å si som traff meg veldig. Mange forhold klarer seg rett og slett ikke gjennom ei stor oppussing, bygging osv. Og det har jeg helt og holdent full forståelse for. VISST man ikke kan prate sammen. Det er helt klart nøkkelordet her. Man må jo prate sammen hele tiden og diskutere er bare sunt.
Gjennom de to årene vi har holdt på med huset, har vi vært veldig flinke til å prioritere oss to! Det å være kjærester og koble helt av fra husets tusen oppgaver. Vi har vært enig om at det ikke skal jobbes etter kl.21-22 på kvelden, og det har vært en regel vi har fulgt veldig. Samtidig ta pauser fra husprosjektet, i hele sommer har vi koblet HELT av, og ikke gjort noe som helst med huset, utenom vanlig husarbeid. Så vi er nå veeeldig klar til å starte på igjen med nytt oppladet batteri i kroppen :)
Man må ikke glemme å være kjærester oppi alt rot og fortvilelse. Vi har hatt maaange diskusjoner siden vi startet og forholdet vårt er bare blitt sterkere!! Skal nok mer til før vi knekkes og nå er vi jo tross alt over det verste med byggingen. Vi har jo tross alt et kjøkken og et bad som fungerer. Kan jo ikke la være å glede seg over det.
Så til alle dere som pusser opp, bygger på, bygger nytt o.l, HUSK å ta vare på hverandre, prat sammen og ta seg tid til hverandre! 
Hele livet skal ikke bare handle om hus og atter hus!!