mandag 30. mai 2011

Mitt utdrikningslag.

Da var atter ei helg over og mai mnd er veldig snart over.
Jeg visste at det ble utdrikningslag på meg den 28. mai (grunn var at forloveren min jobber turnus, og vi er så mye borte i helgene, så derfor måtte vi finne en ledig lørdag). Men det var KUN datoen jeg visste, ingenting mer. Så lørdagen gikk jeg og var VELDIG spent. Asgeir bare gliste lurt når jeg sporte hva HAN visste.. han ville ikke fortelle noe som helst.

Så klokken 15.00 kom en kompis med amerikaner å hentet meg, videre ble jeg fraktet til II-mc sitt klubbhus. Bilder og litt mer om utdrikningslaget mitt kan dere lese på bryllupsbloggen vår.

Ble isåfall en VELDIG bra kveld, er kjempefornøyd med utdrikningslaget mitt med herlige damer.

Ha ei riktig god uke.

mandag 23. mai 2011

2 mnd igjen

Det nærmer seg veldig. Det er idag 2 mnd til jeg blir fru Hansen Lind. Har bestemt meg for å beholde mitt etternavn, og legge til Asgeir sitt. Så papirene er nå i orden om navneendringen. Var rart å se et ekstra etternavn etter navnet mitt. Men blir nok vant med det med tid og stunder. Å dessuten er det nok ikke det verste å bli vant med heller ;)

Blir 2 aktive mnd frem til dagen vår. Er noe hver eneste helg fremover. Å den 25 juni skal jeg jo være forlover til Ann-Sissel, hjemme på Stokmarknes. Så her blir det nok å gjøre.

lørdag 21. mai 2011

LITT NYTT STÆSJ.

På tur hjem fra Stokmarknes, stoppet vi på Fauske og besøkte butikken Fru Dahl, og det angrer jeg ikke på. En butikk helt etter min smak. Masse lekkert der. Blir nok å stoppe der flere ganger.
 Selv om jeg har endel skilt, får man vel aldri nok, så dette måtte bare bli med hjem. 
Passet veldig bra oppe på brannmuren.
 Å to lekre sinkholdere for lys ble å med. Litt større utgave av sandkakeformene.
 Mine første sko!! Søte, små sko. Fant dem da vi var nordpå, de var sist fremme på konfirmasjonsdagen min for 15 år siden.

Vi har brukt helgen så langt på husarbeid..noe som absolutt trengtes. Resten av helgen skal kun nytes.

♥ RASMUS 8 ÅR

Idag blir lille pusen vår, Rasmus 8 år. 
Dagen skal han feire på Inderøya hos svigerforeldrene mine, i år som i fjor. Han er der på ferie mens vi var nordpå, og vi har ikke fått tid til å hentet han ennå. Men han skal da få komme hjem snart.
 Rasmus som liten og nysgjerrig kattunge.

fredag 20. mai 2011

OPPSUMMERING FRA TUREN NORDPÅ DEL 2

Vesterålen viste seg fra si beste side mens vi var hjemme. Er rett og slett nydelig i Vesterålen. Så de av dere som IKKE har vært der.. det er absolutt verd en tur dit!!
På 17 mai kom det noen regndråper og var litt sur vind.. men ellers var været greit. Især når vi fikk høre hvordan det var her på 17 mai, der det STOR regnet!!
Verdens beste mamma & pappa :)
 Å verdens beste Balder. Hipp hurra for 17 mai.
 "Tante" Gudmor si lille Annabel.
 Å "tante" si Madelen. Annabel & Madelen skal være brudepiker i bryllupet vårt, så vi hadde med oss kjolene oppover, for å prøve dem. Var veldig spent på om de passet og om det var mye vi måtte gjøre med dem. De er tvillinger, men toegget, så de er ikke like stor. MEN kjolene passet dem perfekt!! De to blir til å gjøre en kjempejobb. Det er jeg sikker på!
 "Tante" sin Christopher sovna på tur til oss, så han var ikke helt våken ennå her, og hva er vel bedre enn å ha en stor bamse å kose med? :)
 Tante si Silje med en ny "tante"baby i magen.
Vi har som tradisjon å grille på 17 mai, og denne var ingen unntak. Samles hjemme hos mamma & pappa så mange som kan, og storkoser oss. Ble en kjempeflott dag. 
Kjenner jeg savner familien min ekstremt masse når jeg er her i sør, så det er utrolig deilig å være hjemme. Nå er det under 1 mnd til jeg igjen skal nordover. Gleder meg stort allerede.
Ønsker dere alle ei riktig god helg.

HERLIG VÆR I TRØNDELAG

Det har vært stilt på bloggen vår i det siste. For vi har storkoset oss ute i herlige vær. Vi har siden søndag hatt KNALLVÆR + varme. Sånn ca 25 grader hver dag i skyggen er vel ikke å forrakte i mai mnd?
Bildene er utsikten min i går da jeg lå strak ut på platten.
Nå satser jeg på at det blir godt vær hjemme på Stokmarknes, for nå skal vi legge oss å sove noen timer, før vi starter på turen nordover. Gleder meg veldig til å komme hjem til familie & venner! Skal bli godt å få litt nord-norsk luft i lungene *smiler*


Ønsker dere ei riktig god helg. Vet ikke når det blir tid til blogging igjen.

OPPSUMMERING FRA TUREN NORDPÅ DEL 1

Vi har hatt noen flotte dager nordpå. Elsker å være hjemme i Vesterålen!! Men er jo godt å vær hjemme i trønderlandet å!
Masse sny oppe på Saltfjellet.. Heldigvis var veiene bare.
Balder savnet ei buske å skvette på. Er ikke så mange av det slaget oppe på Saltfjellet.
Søndag 15.05 ble Gudmor sin Robin-André konfirmert.
Å Gudmor er utrolig stolt over denne flotte gutten!!
Robin-André sammen med sine gudforeldre, manglet Grethe. Her er jeg, Robin-André, min storebror Ivar Ståle & Merethe.
Var en kjempefin dag, og konfirmanten var også veldig fornøyd med dagen.

Kommer mer oppsummering av turen nordpå etterhvert. Har plagdes endel med bloggen i det siste, men tror den kommer seg på rett kjør nå.

torsdag 5. mai 2011

SNART HELG

Da nærme vi oss helg, atter en gang. I morgen skal jeg være vikar i barnehagen min. Og etter jobb skal vi kjøre til foreldrene til Asgeir. 
Å jeg skal prøve brudekjolen min igjen i løpet av helgen! Svigermor skal fikse litt på den... godt med noen som kan sy!

I natt kommer Asgeir hjem, han har vært i Drammen siden tirsdagen, på kurs. Skal bli VELDIG godt å få han hjem.. er så utrolig avhengig av denne mannen! Har vært LITE søvn i de to netterne som har vært, så jeg ser frem til å sove godt etter at han er kommet hjem.
I går kveld var jeg på Eidshaug hos barndomsvenninna mi, vi spiste god mat og skravlet i mange timer. Skikkelig koslig!
Om bare ei lita uka er vi på tur hjem til Stokmarknes. Jeg gleder meg stort! Skal bli utrolig godt med nord-norsk luft!!

Ønsker alle sammen ei riktig god helg.