fredag 28. oktober 2011

Balder er endelig hjemme igjen

Min første hjerte krans av greiner, måtte jo prøve jeg å, men må nok jobbe litt mer med den. Men syns det ble et greit første forsøk.

Uken har vært utrolig lang for min del. Startet uken med kvalme og oppkast, så på mandagen måtte jeg dra hjem tidligere enn jeg skulle. Tirsdag var formen bra, men ikke helt bra. Hadde fri på onsdagen, tenkte at NÅ nå skal jeg bli bra... men torsdagen var feberen kommet, så da var det bare å pakke seg ned i sengen, er feberfri nå, men ikke helt på topp.
Balder kom nå hjem i dag, og det gjorde veldig godt. Ble to parringer, så nå må man bare krysse det som krysses kan for at det blir mange søte bernerbamser.
Verdens nydeligste bernergutt, Balder 2 mnd.

Ha ei herlig helg.

Vi minnes Tessa

I går mottok vi en kjempetrist beskjed, hunden til broren min, Eirik, Tessa, døde natt til i går. Hun skulle bli 10 år om noen dager.
Tessa var en veldig herlig hund, som det var lett å bli glad i. Hun var til tider ei veldig ufeminin tispe, hun løftet på baklabben når hun skulle tisse:)Men hun var absolutt en liten dame.
Sommeren 2007 var Balder og Tessa mye sammen hjemme på Børøya. Tessa knurret på han hver gang han nærmet seg, men de var veldig enige når de skulle bjeffe på andre. To artige skapninger.
I sommer kom Tessa & Co innom hos oss da de kjørte fra Vesterålen og til Son, der de bor. Tessa og Balder gikk bedre overens denne gangen. Dessverre var dette siste gangen vi så Tessa. Tenker masse på dere i Son!!

onsdag 26. oktober 2011

Dickie Dick Dickens

Søndag var Asgeir og jeg på teater! Er ikke noe vi gjør ofte.. det kan jeg skrive under på. Men da vi så at Dickie Dick Dickens skulle komme til Kolvereid, måtte vi da dra avgårde å se på det. Vi har hørt gjennom alle lydbøker med Dickens, så derfor var det ekstra morsomt å se det live nå.
De var 2 skuespillere og resten var dukker, i forkant tenkte jeg at det ble kanskje teit. Men de hadde gjort en kjempejobb! Så det ble VELDIG bra!!! :)

lørdag 22. oktober 2011

Heldige meg

Forrige fredag da jeg hadde så utrolig koslig besøk av Tove og Ronja fra Ogndal'n, kom de med pakke! TIL MEG!!?!! Snakk om å være heldig.
De vet hva jeg liker.. ingen tvil der. Greengate har så utrolig mye fint, og det har kommet mye nytt også, deriblant denne flotte, røde skålen med skje.
Når ikke Balder er hjemme for å gå tur med meg, får jeg ta meg en tur ut alene. Skal "jakte" på litt kongler, moser, greiner o.l som skal brukes til jul. I fjor var jeg for seint ute til å plukke inn. Kom jo så mye sny så tidlig i fjor, men idag den dag skal det plukkes litt inn.

Sola skinner over Gråmarka for øyeblikket, så det må man utnytte. Ha en herlig lørdag!

fredag 21. oktober 2011

Bryllupsgaver

Vi fikk så utrolig mye fint i bryllupsgave, deriblant endel gavekort. Gavekort er veldig kjekt å få, da kan man finne noe vi ønsker/trenger oss. Idag har jeg brukt ett gavekort hos Tilbords som vi fikk hos tre av mine kusiner med familie.
I tillegg var det salg på Tilbords, så da kjøpte jeg ei sautépanne og ei termokanne fra Eva Solo.
Siden jeg jobber 80 %, har jeg fridag hver fredag, og det er veldig godt. Har brukt dagen til selvpleie, vært hos frisøren og ordnet håret, og avsluttet "by"turen med shopping. Nå koser vi oss med tente lys, fyr i ovnen (første gang på denne siden av sommeren) og masse bra på tv.

Balder har nå vært borte i over 1 uke, og vi savner han masse. I går hadde det fortsatt ikke skjedd noe, så dette tok lang tid. Men håper jo at det blir veldig bra resultat av turen.

Nå skal pc'en settes bort og strikkingen skal frem. Ha ei herlig helg.

fredag 14. oktober 2011

Balder på flørtetur

Tirsdag ble vi oppringt av ei trivelig dame som driver en Berner-Sennen kennel på Vega. Hun lurte på om vi var interessert i å parre Balder med ei tispe hun har. Og det hadde jo vært veldig morsomt, især visst det blir resultat av dette.
Så i går ble Balder hentet og han er nå på damebesøk på Vega.
Fikk melding i går om at Balder var redd tispa.. men i dag har det visst gått mye bedre. Han er nok bare en gentlemann, som ikke vil gå for fort frem. Hehe.. søte hunden vår.
Er et utrolig savn å være uten Balder. Er sjelden han er borte uten oss, så vi ser veldig frem til at gutten kommer hjem igjen. Forhåpentligvis gjør han en veldig god jobb, som vi om noen mnd forhåpentligvis får se resultat av!

Idag har jeg hatt kjempekoslig besøk av Tove som har bloggen Fruen på Skogmo og jenta hennes, Ronja. Vi har skravlet på inn og utpust i maaange timer. Dette er noe som skjer altfor sjelden, synd det er så lenge mellom hver gang. Men sånn er det når man bor 3 timer unna hverandre, dessverre. Men man nyter den stunden som man har :)

Huset er ferdigryddet til helgen, så nå venter jeg bare på at gubben å skal ta helg. Ha ei riktig god helg :)

lørdag 8. oktober 2011

Fine melkemuggen

Endelig ble det helg, har vært ei lang uke med fullt kjør både på jobb og hjemme. Så nå skal helgen nytes!
Pappa dro hjem til Stokmarknes i starten av uken, etter å ha vært hos oss fra midten av august. Han har vært til kjempegod hjelp, (som hver gang han er her!!!) så nå må Asgeir og jeg fullføre jobben ute, før vi går løs på det som skal gjøres inne!
Kjøpte denne herlige melkemuggen og fat på salg på Kremmerhuset i sommer, syns den var kjempesøt! Å salg liker man jo, jeg nekter ikke på det jeg!!

Ønsker dere ei riktig god helg.