søndag 26. april 2009

Snart er april over

Har ennå ikke fått ordnet med bildeprogrammet photoshop, så det blir lite bilder her. Men kommer sterkere tilbake!
Søndag igjen.. syns ukene flyr avgårde! I kveld reiste nå mamma & pappa nordover. Reiser med hurtigruten, så de er da ikke fremme på Stokmarknes før rundt kl.01 i morgen natt.
Blir nå rart her uten dem, især pappa, som har vært hos oss siden november! Er mest spent på hvordan Balder takler det! Han har nå gått frem og tilbake siden de dro og leitet etter dem. Men er da ikke SÅ lenge før han får treffe dem igjen. De skal nemlig komme nedover i slutten av juni, for å passe Balder & Rasmus ;) Siste helgen i juni skal vi på slektstreff på Jøa, så da skal guttene våre bli passet på av besteforeldrene ;)

Ellers har vi det da veldig bra, selve jobbingen med huset har vært litt rolig etter påske :( en av grunnene til det er siden Asgeir var borte hele uken som gikk, (åja, var veldig godt å få han hjem igjen:)) men vi må da ta noen skippertak i uken som kommer. Må da bli ferdig med badet oppe.. en gang.. En annen grunn kan være at litt av motet har forsvunnet fra oss.. må vel finne det igjen!

Ønsker alle en riktig god uke. Ser frem til ekstra langhelg neste helg :) Tro hva vi kan finne på da??

søndag 19. april 2009

Min kjære skal kurses igjen

Da er jeg hjemme "alene". Selv om mamma og pappa er her, så mangler Asgeir! Han er kjørt til Inderøya, skal på kurs på Steinkjer i morgen. Og så skal han videre på tirsdagen til Drammen på kurs. Så han er ikke hjemme igjen før natt til fredag!! Det er det lengste vi har vært fra hverandre siden ... tja si det.. tror sommeren 2006 var sist gang. Da hadde jeg meg noen dager nordpå, uten Asgeir. Jeg vil tro det blir noen LAAANGE dager denne uken. Men har heldigvis selskap av Balder, Rasmus, mamma & pappa.

Denne helgen hadde vi besøk av tantegutten min, han Dan Roger. Har vært en kjempekoslig helg. Har vært av nett hele helgen pga sånn hærlig virus på maskinen, så nå er alt som en gang var på pcen slettet og bare noe lagt inn på nytt. Er mye som fortsatt må legges inn, men det blir etterhvert, deriblant Photoshop, så det blir ingen bilder på bloggen før Asgeir er hjemme (??!!?) Visst jeg ikke selv får til noe lurt ;)

Igår var vi alle en tur på Kolvereid, til og med Balder var med. Han lå i bagasjerommet på pappa sin bil da vi var å handlet. Da vi kom tilbake satt gutten så fint i baksetet ;) Han har klatret over ryggstøe og fram til baksetet, ble visst kjedelig for gutten:)

I morgen har jeg fridag, så da skal jeg ta med meg mine kjære foreldre og kjøre en tur til Namsos. Skal vandre litt i butikker "å kjik litt" som mamma pleier å si;)

Asgeir har vært kun borte i få timer, men Balder savner og leter veldig etter han! Syns visst at han skal komme hjem igjen!

Håper alle får ei fin uke (selv skal jeg prøve å gjøre det beste ut av dagene..)

torsdag 16. april 2009

HEMNES benk

Vår fine-fine benk som vi gjorde et skikkelig kupp med. Her kan dere lese hva vi betalte for denne. Den var rød da vi kjøpte den og nå er den hvit og fin :) Pappa som har stått for mesteparten av malingen, han er så flink så. Har isåfall god tålmodighet;) Noe jeg ikke har arvet...(bare av og til..)
Med skuffer og oppbevaringsplass under lokket. Den er nå plassert inne på ny-gjesterommet, men regner med den skal inn på vårt soverom når det blir ferdig (en gang i fremtiden;))!!
Jeg har vært på kurs idag, et utrolig bra kurs. Etter endt kurs satt jeg med så masse inntrykk og informasjon at det tok litt tid før man hadde samlet alt på plass i hodet. Men nå ser jeg veldig fram til å komme på arbeid i morgen :)
Kurset handlet om Språkstimulering i barnehagen. Det verbale og nonverbale språket! Slukte alt hun sa, hun var en unik kursforeleser som virkelig kunne fortelle og holdt kurset bra fra start til slutt!
I morgen kveld kommer Dan Roger (eldste tantegutten min) på besøk, vi skal avgårde å hente han på Rørvik, han kommer da med hurtigruten. Passet så bra, for i morgen er det Nordlys som er på nord, og den hurtigruten jobber min kjære bror, Geir Roger på, (som å er pappa til Dan Roger:)). Geir Roger jobbet tidligere på Lofoten, men skiftet båt på nyåret! Blir koslig å treffe dem begge to igjen!

onsdag 15. april 2009

Vår på Tverråmoen

Er så godt å se slike fine vårtegn:) Kjenner at man våkner til liv selv!!

Bilder av elva som er på deler av tomten vår. Her har jeg et ønske om å ordne grillplass v/elva. Tror det kan bli en veldig fin plass etterhvert. Må fjerne mange trær, men etter at det er gjort så tror jeg plassen kan bli veldig bra. Men blir nok ikke denne sommeren. Men er jo selvsagt godt å ha planer :)

Når mammaen har vært ute på vandring med fotoapparatet og UTEN Balder, er man veldig velkommen tilbake. Sjekk den halen på hærlige bernerbamsen vår :) Han bruker som oftest å henge over grinda, især når han tar imot oss etter endt arbeidsdag.
Til slutt vil vi sende MANGE gratulasjona til en deilig bernergutt på Steinkjer, som heter Dennis og er Balder sin bestekompis! Idag fyller nemlig Dennis 2 år, begynner å bli voksen han å ;) og vi er veldig glad for å fått lov til å bli kjent med dere:) Håper vi møtes snart!

mandag 13. april 2009

Påskeferien snart over

Så har vi snart fullført årets påskeferie. Her på Tverråmoen har vi slappet av og koset oss masse. Jobbingen med huset har vi til og med tatt ferie fra, og det kan jeg love dere var veldig godt. Selvsagt har vi da gjort litt.. men langt fra så mye som vi vanligvis gjør om dagene.
Fredag var vi ute å plukket bæsj! Vi er litt sløv med denne bæsjplukkingen vi, så da må vi ta endel skippertak til tider. Især når snøen forsvinner ;) Og det er ENORMT hvor mye som kommer ut av bare EN hund!
Vi har hatt noen fine vårdager på Gråmarka, gradestokken viste til og med, 20 plussgrader her en dag. I dag regner det da, men det hjelper på med snøsmeltingen. Ikke mye igjen av snøen nå, heldigvis. Er veldig klar for vår nå!

Vi har lagt taket på badet oppe i 2.etasjen. Må ordne golvet først, så skal det panel på veggene og fibo-trespo plate (bilde under) i dusjhjørnet! Fargen på platene heter Dark Silver Oak, og jeg tror det blir råbra :)

Håper alle nyter siste dagen i påskeferien, det gjør isåfall vi :)

onsdag 8. april 2009

Ikea

Her er baderomsinnredningen vi kjøpte på mandagen. Gleder meg villt til badet nede blir ferdig.

140 cm servantskap, med 4 skuffer.

1 høyskap, blir nok kjøpt ett til etterhvert.

Og dobbel vask:)


Så kjøpte vi denne Hemnes benken i fargen rød. Syns absolutt ikke at fargen var fin i det hele tatt, MEN prisen var fin. Syns jeg gjorde et kjempekupp. Siden vi kjøpte den i fargen rød måtte vi bare betale 398,- (har kostet 1395,-). Men skulle vi hatt den i hvit, måtte vi ha betalt 1495,-. Plan min er da å male den HVIT ;) Så da blir den som den på bilde under. Jeg er isåfall kjempefornøyd med kjøpet!

Gjesterommet

I går kveld kom vi hjem fra Trondheim. Mandagen brukte vi på Ikea. Fikk handlet MYE! Suburban var veldig overfylt da vi kjørte hjem. Kjøpte Malm seng, Malm kommode (2 stk.) og Årstid vegglamper til gjesterommet. Så startet de mandag premiere på sin nye baderomsserie, Godmorgon, der vi fikk 750,- visst man kjøpte innredning for mer enn 5000,- og innenfor 6.april til 9.mai. Vi fant ut at vi kunne like godt kjøpe den nå, for vi kommer jo ikke til å dra til Trondheim før 9.mai. Bilder av den kommer etterhvert :)
Idag har vi skrudd sammen gjestesengen vår, og kommoden, som vi skal bruke til nattbord :) Er kjempefornøyd med rommet. Vegglampen "Årstid" syns jeg var kjempesøte:) Passet godt inn på rommet.
Litt pynt må jo til å :)Asgeir har vært elektriker hjemme idag, så taklampen på gjesterommet er å kommet på plass :)

søndag 5. april 2009

GOD PÅSKE

Vi ønske alle ei riktig GOD PÅSKE.
Håpe alle får noen fine dager.
Hilsen oss på Tverråmoen.

fredag 3. april 2009

Påskeferie

Dagens kjøpte tulipaner. Jeg er kommet i vårmodus inne. Ute regner det noe helt enormt, har elv nedover veien, masse snø som må smeltes bort. Her på Gråmarka har vi fortsatt mye snø, mens andre steder i Nærøy er det nesten helt fritt for snø.
Årets innkjøpte høns, syns de var så søt, så klarte da ikke å la være å kjøpe dem med meg hjem.
Idag kom nyeste nummer av ROM 1-2-3 i posten, et interiør blad som jeg er kjempefornøyd med. Abonnerer på dette, men kjøper BoBedre, BoligPluss, Vakre Hjem & Interiør, BoNytt ++

Da har vi tatt påskeferie her :) Jeg har egentlig kun arbeidsdag tirsdag i neste uka, men avspaser (alle skulle ha fri i barnehagen:)) og Asgeir har å tatt seg fri. Mandags morgen skal vi kjør til Trondheim. Skal på shoppetur, gjett om jeg ser frem til turen! Blir godt å komme seg litt bort. Skal overnatte på hotell i Trondheim til tirsdag. Så blir det en stopp på Inderøya, for å hilse på der:)
Mamma kom hit på mandag, så hun skal da å være med oss til Trondheim, mens pappa skal være hjemme og passe Balder & Rasmus:)
I mårra kveld skal Asgeir & jeg på Myra, der klubbhuset til II-MC er. Ser frem til en sosial kveld, sammen med kjente & kjære:)


Prøvde å skrive på bokmål idag, er egentlig ganske vanskelig, når man er KUN vant med dialekt skriving.