tirsdag 29. april 2008

Langhelg

Rart å ta hælg på en tirsdag, men heilt greit altså :) Asgeir ska jobb fredag & lørdag, e Lauvsprettdagan no i hælga. :) men ellers har han å tatt fri no :)
Har no oppdatert heimsia me ei ny sia, dær vi blir te å lægg inn det som skjer me huset vårres. Så langt e det lagt inn bilda a huset sånn som det e idag, og bilda a hustægningan som vi har fått :)

I går va en kar fra MultiBygg her å kjika på huset. Dessverre får vi itj snekkera før de e færdi me ferien sin, men da får vi å nån som kainn dettan me når nytt møt gammelt! Men før deinn tid har vi meir enn nok å jør. Vi må få alt a papira i ordn, grævinga må få bynt og vi har en grunnmur som ska støypes! Så me andre ord, har vi nok å jær i løpet a vårn/sommern :) Vi bi nok itj arbeidslaus, førr å sei d sånn :)
Ja åsså må vi jo pakk ned einnu meir a tengan vi har inne i huset... Har fått pakka litt ned, men e jo laaangt fra hallveis...

I hælga fikk vi ei plata me bilda a tvillingjentn, ho Annabel & ho Madelen og storebrorn dæmmes, han Christopher nordpå som vi e gammeltante og gammelonkel tell :)

Gudmor si Annabel & gammeltante si Madelen :)


De e jo blitt så stor.. å æ sett her nedi trøndelag å itj får se dæm på læng. Håpe verkelig dæm tar turn nedover snart..!! På Balder sin 2 årsdag blir jentn 1 år :) Tia går jo så fort!

Christopher

Ingen kommentarer: