mandag 27. oktober 2008

Sny eller snø??


Bi fint når all bordkleinga e på plass...

Badvindue ska nu kom idag.. Asgeir sku å hør om det va komme når han va færdi på jobb idag.. Ellers så vente vi fortsatt på to vindu.. et som ska vær i gangen og et i stua! Fikk beskjed om at de sku kom i uke 44.. men Byggmix kun i forrige uka førrtæll oss at i deinnan uka kjæm de te Diplomat.. så når dæm kjæm hit?? Ja nei det veit vel engen.. i såfall engen som kuinn førrtæll oss det..!!!

Æ va nu på jobb i 2,5 time idag.. :) Å da fikk æ nu beskjed hos en a ongan at æ måtte lær mæ å sei "SNØ" førr det va det det heite.. det heite ikkje "SNY" .. Æ kun ikkje sei "SNY" meir, æ måtte skyndt mæ å lær mæ å sei "SNØ"!! Men da nækta æ!! :) Må da vær måte på ka æ ska lær mæ her i livet!! ;) Men e isåfall harde bud å få fra en 5-åring!! De som sa "SNY" va dæm som bodde næstn i et ainna lainn som sa sånt!!!

Kjøpte et nytt blad idag.. fainn i bladdisken på Mega.. "Vi med hund" heite det.. Hadde de droppa sånn dærre kjendis-tull (Stjernenes hundeliv...).. så hadde egentlig bladet vorre heilt okey!! Men stod ikkje så mykje spennanes.. men nysgjerrig som æ e, så mått æ jo finn ut a ka det va slags blad.. Så har æ nu gjort det å ;)

Balder like verkelig ikkje støvsugern!! Skjønn det ikkje.. han har ingen grunn førr å vær redd deinn eller no sånt!! Æ trur han bære rætt å slætt messlika deinn!! Støvsuga i stad, da satt han sæ ve altandøra å bjæffa surt mot støvsugern!! Men la sæ ned me en gang æ stoppa deinn!!
Vi har nu førræstn bynt å fôr Balder kun 1 gang pr.dag.. Han spis bedre kvær dag nu ætter at vi bynt me det.. :)

Ingen kommentarer: