søndag 30. november 2008

1.søndag i advent

Da va vi kommet te 1.søndag i advent.. går ei deilig tid i møte :) Syns det e kjæmpekos me advent.. å æ stresse ikkje i adventstia.. da ska man kos sæ og se fræm te jula :)
Byggeprosjekte vårres e vel det einaste som ska få oss i no som helst stressmodus! Det går da sakte men sekkert fræmover.. e så mykje som må jøres, sånne småteng som ikkje vises engang.. Pappa hell på å riv take over badet og gange.. så dær må det lægges plast over.. Asgeir har vært en tur oppå taket v/pipa å tatt nån mål!
Æ har da funne fræm adventstakan og gardina.. og da bei æ jo bære frustrert.. har jo brukt å hadd julegardina og stakan på kjøkkenet.. MEN dær trøng æ da ikkje å hæng nåkka som helst opp.. Eine vinduet ska jo byttes ut før kjøkkeninnredninga ska opp. Og det andre ska jo heilt bort.. Så nu har æ plassert to staka i småvinduan i stua.. så det lys ut te nydeln ;) men e nu kosli inne i såfall! Åsså står det en i tvstue deln og en ved verandadøra! Har prøvd å leita ætter adventsdukan mine!! Å æ AN itj korr dæm e hænn! Har kjøpt en ny.. men veit jo at æ ska ha fleire.. Men alt e da så godt pakka ned her i huset i byggetia, så æ orka ikkje å gå nåkka djupar i æskan! Så æ tænk nu bære på korr innmari bra alt bi næste jul :))


Det blei vinduan i stua som fikk julegardinkappa i år :) Blei da litt kosli.. får jør det bæste ut av situasjon :)

Har ikkje funne lysestaken ennu, dær de 4 adventslysan ska i.. men ett lys har vi da fått tent.. og adventstjerna e på plass :)

Ingen kommentarer: