mandag 22. desember 2008

Når dagen e god e allting blått ...


MEN når gangen e blå, har apparatet gått!!!

Her e altså ka som møtte oss i går under rødding og vasking... brannslåkkingsapparate hadd gått a unner nåkka saker som hadde stått i gangen!! Heilt tefeldi at mamma så under det som stod i gangen!! Å dær va det blått i blått!! Hell i uhelle, så hadd det kun gått ned og ikkje gå rætt opp!! Så vi redda det mæste! Men surt ja!!!


Over te nåkka mykje kosliare.. henta pakka på posten i dag, å i æska fra Asgeir si søster, ho Hallgjerd, va det me en kakeboks me masse kake :) Såå geniale og superlækre kake :) TUSEN TAKK :)) Hallgjerd, du har vært kjæmpedøkti!! De va rålækker :) Å vi e sekker på at de smake like go som de ser ut te å vær :)

Ellers e vi vældi i rute me vasking og pynting!! Va på Kolvereid i dag å handla siste ræst!! Så i mårra ska det bakes litt ;) kun sånn kosebaking :) Åsså pynting a juletreet såklart:)

1 kommentar:

Fruen på Skogmo sa...

Kjære vænnan vårres på Gråmarka!
Kan tenk meg t at dåkk har alt på stell no ja, husmoremne som du e! Har tatt jul vi å no, å d e sååå godt. Tusen takk for den fine pakken som vi har fått! Dennis begynt selvf. å tainnel på pakken tvært, så den måtta gjemmes bort m ei gang :o) Sadu han vart surpomp da, men sånn e livet... Bildan ska no henges opp på veggen over matskålen hans. D bli så fint atte ;o)

Ønske dåkk ei superfin jul, og ett rektig godt nytt år! Glede oss veldig t å få treff dåkk igjen!

Stor klem fra herskapet på Skogmo