lørdag 11. juli 2009

Turen nordover

Må vel oppdater bloggen litt. Søndag (05.07) kjørte vi til Stokmarknes i Vesterålen, og her er bilder fra stoppet vårt på Saltfjellet. Balder syns det var deilig å få bevege seg igjen, etter å ligget mange timer i buret.
På Saltfjellet var det en enorm vind, surt og kaldt. Mamma ser temmelig forblåst ut. Vi var samme dag på Saltfjellet som det paret hadde blitt omringet av 3-4 bjørna, vi så forresten ingen bjørna vi ;)
Det var kaldt å komme til nord. De første dagene var det surt og kaldt, men været har de siste dagene vært på topp. Nord-Norge (Vesterålen) har vist seg fra det beste, med sol nesten døgnet rundt. Rart å være våken rundt klokken 03 på natten og solen skinner inn på rommet :) Da kommer savnet altså, da er det veldig godt å være hjemme i nord :)
Vi har fått møtt familie og venner denne uken som har gått, vi har vært på en biltur ut til Bø i Vesterålen (bilder kommer etterhvert) og i går var vi en tur på Melbu (tettstedet på andre siden av Hadseløya, den øya Stokmarknes ligger på) der de hadde markedskveld i forbindelse med Sommer Melbu. I morgen satser vi på biltur ut gjennom Lofoten, må prøve å kjøre Lofast, en vei som gjorde Lofoten fergefri til fastlandet.
Skal straks begynne grille ;) er noe av det beste med sommeren ;) Ha en fortsatt fin lørdag og ferie :)

Ingen kommentarer: