onsdag 24. mars 2010

LITT VÅR HER?

Se her dere, vi har fått ei stripa uten sny i bakken vår ;) Litt vår opp bakken her!
Her er skitjobb-plassen til Asgeir ;) Er heldigvis ferdig med det nå.
Balder & jeg har vært ute å gått tur i finværet idag. Har nytet fridagen & solen :) Balder har her funnet ut at han må ta seg en hvil i bakken opp til huset.
Tror dere vi er fri for snyen til 1 mai? ;) De som er glad i å gå på ski kan bare ta turen til Gråmarka, selv om snyen forsvinner i resten av Nærøy,så kommer nok snyen til å ligge lenge her!! ;)
Til neste vinter SKAL utgangspartiet bli ordnet, slik at vi slipper å frykte å få dette i hodet hver gang vi går ut døren....Skumle greier...
Asgeir holder på med avretting av kjøkkengulvet, blir heldigvis ferdige med det i kveld.

3 kommentarer:

Havfruen sa...

Snøen må vel være borte til 1.mai..håper jeg:) Men dere har mye ja. Er endel her i hyttebygda også men hjemme er det helt bart.
Det som kan komme fra taket så skummelt ut.
Lykke til med prosjekter:)
Klem:)

House of Dogs sa...

Hei! Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min:) Så gøy å se at dere også har berner! Balder ser ut som en flott gutt! Berner hannen vår er faktisk halvbroren til Marco som er far til det kullet til Havika som du nettopp skrev om. Synes du hadde en veldig koselig blogg og kommer helt klart tilbake:)

Ønsker deg en fin kveld!

Fruen på Skogmo sa...

No livnar det i lunnar, no lauvast det i li, trallalaaa! Er jammen ei hærlig årstid vi er inne i nå ja. Er det tegn på at man begynner å bli gammel eller??? Kan ikke huske at jeg var så opptatt av det tidligere... Hmmm...

BtW; vi FORVENTER at dere kommer på barselbesøk i slutten av mai altså ;o)) Og er du nå heeelt sikker på at dere ikke skal ha en valp nå?? De er veeeeldig fine shø ;o)