torsdag 1. april 2010

KARSEN VOKSER

Asgeir & jeg har sådd karse i mine fine Greengate koppene :) Syns det ble koslig i vinduskarmen på kjøkkenet.

"Karse er små spirer som nesten utelukkende spises ferske, men de kan brukes som en helt vanlig urt for å sette smak på forskjellige retter. Karse har en fin, pikant smak og klippes gjerne over smørbrød og salater, både fordi det er dekorativt og fordi det smaker godt. Karse tilberedes ikke på noen måte utover å dele dem opp og tilsette dem til retter.

Karse gjør seg også godt som smakstilsetter i blant annet rømmedressinger og dipper. Mange liker å bruke karsen til wokken og gryteretter som en urt.
Info fra Bama

Vi har begynt med gulvet på kjøkkenet, men endel problemer har oppstått, så det har blitt lagt endel ganger den første biten. Men satser på at i løpet av morgen dagen er vi ferdige, så skal resten av påsken nytes i ro :)

1 kommentar:

Kate-Marita Pettersen sa...

Det ble kjempepent med karse i Green Gate krukker:)
Ha en fin skjærtorsdag,
klem fra Kate:)