mandag 18. oktober 2010

IKEA TUR

Har vært ei innholdsrik helg for oss. Dro avgårde til Inderøya for å hente pusen vår. Han har vært på ferie hos foreldrene til Asgeir siden før vi dro nordover. Godt å ha noen som vil passe lille Rasmus'en vår :)
Lørdag var vi en tur i Trondheim på shopping. Vi hadde henger med oss så vi var godt forberedt på Ikea shopping. Kjøpte oss et garderobeskap som vi skal ha i gangen når den er ferdig.
To dvd søyler fikk også være med hjem, men for å få plass til alle filmene våre må vi nok kjøpe endel flere søyler.
Og sist men ikke minst, vi fikk tak i mer benkplate til kjøkkenet. Så nå skal kjøkkenet endelig ferdigstilles :)

Da vi kom hjem i går kveld hadde jeg fått feber. Så for min del starter ikke denne uken noe særlig godt. Trodde jeg var feberfri idag, men der måtte jeg tro om igjen.. så det blir hjemmedag på meg i morgen!

5 kommentarer:

Siv Anita sa...

Blir spennende å se hvordan det blir hos dere når det blir ferdig! Går liksom bare ut fra at du deler bilder etter hvert.

Men si meg en ting; blir ALT hvitt hos dere? Synes du maler alt hvitt... Eh, ja... jeg ser jo at benkeplata ikke er hvit da. Den må bli en super kontrast!!!

Har også lyst på sånne bokstaver som du har på hylla di... men da må jeg sikkert til Panduro... dit er det langt... ;-)

KLEM

Havfruen sa...

Flott shopping og godt at pus har hatt det bra:)
Vurderer en pus veldig her også.

Feber hørtes ikke godt ut. God bedring og ta vare på deg selv:)
Klemings fra meg som har grunna ei dør og en karm ikveld....

Hjertebank sa...

IKEA e tingen ja ;) Go bedring da, e nå dritt å værra syk!

House of Dogs sa...

Bra shopping runde det her ja:) Det skapet har jeg lur på til gangen også, veldig enkelt og flott:) Gleder meg til å se ferdig resultat på kjøkkenet! Det blir nok råbra:)

Ønsker deg en fin uke og god bedring!

Klem

Jorid + NOE Blog sa...

Hei! Jeg er på en liten runde hos mine følgere av Noe på Hjertet for å fortelle at jeg har flyttet fra blogspot til wordpress. Det medfølger at bloggen ikke vil bli oppdatert i blogglisten om du ikke gjør følgende: Slett bloggen fra listen og legg til www.joridkvam.com igjen i den ruten hvor det står 'legg til via nettadresse' :-) Da kommer siste poster opp!

Håper du fortsatt vil være med å følge, om du gjør det legg igjen en liten kommentar i dette innlegget: http://www.joridkvam.com/?p=871 og vær med i trekningen av en liten oppmerksomhet for bryderiet :)

Klem Jorid - Noe på Hjertet