fredag 22. juli 2011

Dagen før dagen

Nå er klokken så vidt rundet halv åtte, dagen før den store dagen vår. Vi har vært oppe siden 05.45, har vært på Røra stasjon og hentet bryllupsgjester fra Harstad.
Akkurat nå slapper vi rett og slett litt av, før vi tar fatt på en lang og innholdsrik dag.

Jeg skal avgårde til Steinkjer for å få ordnet negler. En brud må vel ha slikt i orden på den store dagen. Så blir det (forhåpentligvis) siste handlerunde. Har blitt endel handleturer i løpet av uken, utrolig hvor mye man trenger til et bryllup. Og hele tiden går vi med en tanke: Blir dette nok tro? 
Men vi regner med at det blir mer enn nok av ALT!

Mamma, pappa, tante & onkel leier et hus her på Inderøy, og der har det vært kakebaking i flere dager allerede. I tillegg har vi flere som har sagt seg villig til å bake for oss. Hva skulle man gjort uten gode hjelpere?? Hadde aldri blitt noe stort bryllup uten all hjelp.

Ikke verst å ta seg tid til litt blogging i denne hektiske uken. 
I går kveld var jeg utrolig sliten, følte det meste gikk litt imot meg. Men jeg følger meg mye bedre idag, så det hjalp å sove noen timer. 
Hele denne uken har jeg vært veldig rolig, ikke følt meg så rolig på flere mnd. Noe jeg tror er pga at vi har tatt alle de store, viktige avgjørelsene. Vi er ferdig med det nå. Dagen blir som den blir. 


Neste gang det blir innlegg herfra, da er vi godt gift.
Ha ei herlig helg, det skal isåfall vi ha :)

2 kommentarer:

Kjersti sa...

Masse lykke til i morgen! Nyt dagen, nyt hverandre og nyt gjestene. Du har sikkert hørt det før, men jeg sier det jeg også: bryllupsdagen går så fort unna at den er over på et blunk, så sug til deg alle inntrykk du bare klarer :)

Hilsen brud for 5 uker siden :)

Fotograf Britt sa...

Hei....

Lykke til i morra...

Hilsen

Britt Kristin