fredag 23. desember 2011

Lille Julaften

Endelig en lyd fra denne kanten. Jeg ble jo syk IGJEN!! Og rett før jul er jo ei perfekt tid å bli syk på?? Absolutt ikke!!! Fikk da bronkitt på nytt, (bare 3 uker siden sist...) så da ble det ny runde med pencillin. Dere skal tro det har gått sakte med forberedelsene til jul her i hus. Bakeplanene mine har blitt lagt på hyllen, men snille mammaen min har baket og sendt til oss :)
Har også HELDIGVIS en super mann som gjør utrolig mye. I år har jeg skrevet handleliste, mens min kjære har handlet. Var heldigvis ferdig med de fleste julegavene, var kun de Asgeir skulle handle som stod igjen (og det er jo ikke mange...:))

Vi tok natt klokka 06.10 i morges, da var vi så og si i mål med det meste, sov noen timer for så å gå igang med siste rest. Nå er det ikke masse igjen før vi kan virkelig slappe av. Skifting på senga gjenstår og pynting av juletre, men så kan juleroen komme. Ting tar tid når man er syk, men må da vel bli bra en gang for alle nå!!

Tenk det er lille Julaften igjen...??!!? Syns tiden flyr avgårde, men den gjør kanskje det når man har det bra? :) I morgen kommer foreldrene og søsteren til Asgeir for å feire jul sammen med oss, blir første gangen de skal gjøre det her hos oss, og det ser vi veldig frem til. Mamma og pappa kommer i romjula, så de skal feire nyttår med oss.

Ønsker dere alle ei riktig god jul. Håper dere storkoser dere :)

JULEKLEM FRA

1 kommentar:

Just a Little Vintage sa...

Huff...ikke kjekt å bli syk på denne tiden... Håper du har det bedre=)!!! Og så godt å ha god hjelp!! Kos deg masse, masse=)!!

Ønsker deg og dine en riktig God Jul og et Godt Nyttår!!
Juleklem fra meg til deg=)!