onsdag 15. april 2009

Vår på Tverråmoen

Er så godt å se slike fine vårtegn:) Kjenner at man våkner til liv selv!!

Bilder av elva som er på deler av tomten vår. Her har jeg et ønske om å ordne grillplass v/elva. Tror det kan bli en veldig fin plass etterhvert. Må fjerne mange trær, men etter at det er gjort så tror jeg plassen kan bli veldig bra. Men blir nok ikke denne sommeren. Men er jo selvsagt godt å ha planer :)

Når mammaen har vært ute på vandring med fotoapparatet og UTEN Balder, er man veldig velkommen tilbake. Sjekk den halen på hærlige bernerbamsen vår :) Han bruker som oftest å henge over grinda, især når han tar imot oss etter endt arbeidsdag.
Til slutt vil vi sende MANGE gratulasjona til en deilig bernergutt på Steinkjer, som heter Dennis og er Balder sin bestekompis! Idag fyller nemlig Dennis 2 år, begynner å bli voksen han å ;) og vi er veldig glad for å fått lov til å bli kjent med dere:) Håper vi møtes snart!

1 kommentar:

Fruen på Skogmo sa...

Ååååh, tusen takk for koselige gratulasjoner, kjære dåkk! Ja, vi e jammen heldige som eie de to flotteste hundan i heile verden!!!

Og no e d virkelig på tide å møtes igjen! Har snakka om å ta ein tur heim rundt 17. mai, men ikke no e bestemt enda... Kanskje dåkk ska sørover i fylket snart? I hvertfall så har vi alltid kaffe og kaker (og frolic!) klar ;o)