fredag 22. mai 2009

En nydelig vårdag

Måtte bli ett stopp på Plantasjen på Steinkjer på tur hjem på onsdag! Egentlig burde vi jo ikke det, for bilen var temmelig overfylt FØR vi stoppet på Plantasjen. MEN når man bare flytter litt om, er det utrolig hva det blir plass til i en Mondeo :) Kom da ut derfra med endel stauder (de hadde jo 1/2 pris på stauder, kunne jo ikke dra tomhendt derfra da..)
Er spent på hvordan de blir når de blomstrer :) (Og om de kommer til å blomstre..) Idag var vi på Rørvik å handlet jord, så i morgen skal jeg lure min kjære med på "befaring" på tomten. Se hvor vi skal ha bed og hvor han skal grave ;)) Tenkte å ta en tur til Åbogen på gartneriet der, får se om det blir gjort i helgen.
Kjøpte noen blomster på Plantasjen, måtte jo begrense meg med tanke på plassen i bilen.. så derfor er planen om en tur til Åbogen. Plasserte bare de to blomstrene oppi denne blomsterkassen som er kjøpt på Europris. Syns den var veldig søt, skal etterligne sink og så står det skrevet "Flower" på den. Skal andre blomster oppi her med tiden.
Idag rullet vi ut grillen og fyrte opp i den her hjemme :) Kan love dere at det var godt med grillmat!! Vi var temmelig mett da vi var ferdig.
Hagemøblene er enda ikke ferdigmalet. Ingen malefeer som har kommet å fullført malejobben. Skjønner ikke dette ;) Må vel bare mote oss opp å fullføre det vi har startet med. Er så lett å gå lei... I morgen skal min kjære (utenom å hjelpe meg ute..) fullføre leggingen av varmekablene. Så skal da Harley Davidson få omsorg og kjærlighet fra Asgeir ;) Nye motorsykkelklær ble kjøpt på Verdal'n på tirsdag, så nå er Asgeir isåfall VELDIG klar for å få sykkelen igang ;)

Ingen kommentarer: