torsdag 31. desember 2009

2009 SNART OVER

Da er det snart slutt på 2009, og året har vært innholdsrik på mange måter. Her kommer en liten årskavalkade fra oss på Tverråmoen.
Det første som skjedde, bare få minutter inn i det nye året, var at Asgeir fridde til meg og fikk jo SELVFØLGELIG et klart JA fra meg.
Vi startet å legge golvplater oppe i 2 etasjen tidlig i januar, og kom da i mål med det å. I februar fikk vi opp det som skulle bli veggen til badet oppe :)I mars ble tantepia mi, Anette, mamma til lille Mia Adelen. Selv om jenta er snart 1 år, så har vi ikke fått møtt henne ennå. Men håper 2010 bringer med seg tid til å møtes :)Vi ble også ferdig med det nye gjesterommet i mars.

Tidlig i april hadde vi oss en tur til Trondheim på shopping. Gjesterommet fikk da møbler, og samtidig fikk vi kjøpt baderomsinnredningen til badet nede.
April var samtidig måneden for kursing, for oss begge to.
Våren meldte sin ankomst og det ble mange turer på oss. Og slutten av april reiste pappa nordover, da hadde han vært siden november hos oss.
Varmekablene på badet oppe kom på plass i mai.17.mai feiret vi på Inderøya i år, i tillegg hadde vi ei uke ferie. Begynte på denne tiden å kjenne på kroppen at vi måtte ha pause fra husbygginga.
I mai fikk vi også besøkt våre gode venner på Hyllbrua. Dennis er uten tvil Balder sin bestekompis.
Det så mørkt ut for sommerferien vår i juni, da vår gamle Suburban nektet å rygge. Girkassen hadde nemlig tatt kveld, ville ikke fungere mer. Og alt så veldig mørkt ut... ei stund.. Så fant vi nemlig en ny Suburban (samme modell som den vi hadde) til en billigere penge, enn å fikse girkassen. Vi bestemte oss over natten og Asgeir reiste opp til Bodø for å hente bilen.:)
Knottsesongen var godt i gang i juni, og Asgeir startet med samlingen sin. Vi er veldig fornøyd med mygg/knott fangeren vår.
Vi kom til enighet om hvilken farge vi skulle ha på huset, det ble EGGHVIT. Og vi angrer ikke på valget.
Asgeir kjørte opp til klasse BE og bestod:) Siste helgen i juni var vi på slektstreff på Jøa, treff for slekten til Asgeir. En kjempekoslig og innholdsrik helg.
Helt på slutten av juni, fikk vi golvbelegget på badet på plass.
Huset blir hvitt i juli.
Sommerferien vår i juli blir tilbragt hjemme på Stokmarknes i Vesterålen, med dagsturer til Lofoten og rundt omkring i Vesterålen. Samtidig endel familiebesøk :) Så kjørte vi rett til Inderøya, der dyrene våre fikk pass, mens vi dro på kjæresteferie til Sverige og Östersund.

I august fikk vi besøk av denne lille tassen på verandaen vår. :)
Vi fikk nytt vindu på plass på kjøkkenet, med god hjelp av mamma & pappa.
Asgeir & jeg ble også enig om dato for bryllupet vårt, det skal stå den 23.juli.2011. Så vi har fortsatt god tid på oss.

Og selvsagt fikk da Balder våteksem i år i august. Nesten så vi frykter at det blir en tradisjon.
I september starter badet oppe å ta mer form :)
Og i oktober begynner vi å se enden på jobbingen med badet.
Og ENDELIG, i november da er badet klar til bruk.
I november støypet vi stue og gang golvet, la varmekabler og satt inn ytterdør + vindu. Ei uke med ferie gikk til dette, og vi var veldig glad når vi var ferdig.
Desember er vi litt usikker på hvor ble av, måneden gikk veldig fort syns vi. De siste dagene før jul jobbet vi som noen helter, med å legge panel og rydde og vaske.
Jula ble feiret på Inderøya sammens med Asgeir sin familie, nyttåret blir feiret hjemme på Tverråmoen sammens med mine foreldre.


VI ØNSKER ALLE SAMMEN ETT RIKTIG GODT NYTTÅR!Ingen kommentarer: