onsdag 15. september 2010

LITT OPPUSSING

For ca 1,5 år siden ble vi ferdig med det ene gjesterommet oppe. Vi har allerede rukket å pusse det opp igjen. Plan vår var først at vi skulle ha trehvite lister. Men så begynte vi jo å pusse opp stua, og malte derfor listene der, så da var vi igang.
 Her er sånn før-etter bilde av gjesterommet. 
Tror pappaen min blir litt småfrustrert av datteren sin til tider. Er nemlig han som har stått for lakkering av listverk i huset, så skulle vi plutselig ha det malt. Men snill som han er, så tok han på seg jobben med å pusse listene og ha på maling.. Han bare ristet litt på hodet da jeg fortalte om planene våre ;)
Er nå glad vi fant ut at vi skulle male listene NÅ og ikke når alle rom er ferdige. Stua, kjøkken, bad og gjesterom fikk malte lister da pappa & mamma var på besøk sist :)
Jeg syns det ble veldig bra isåfall.

2 kommentarer:

Havfruen sa...

Det er jeg helt enig med deg i:) Mye finere med hvite lister. Så får pappa bare svelge kameler hva datteren angår:))
Jeg skal starte med rommet til Major...tapet med lyseblå elefanter må vekk...drittjobb å få fjernet den. Men det må til men er usikker på hva jeg skal ha istede...
Ha en flott kveld, klemmer fra meg:)

House of Dogs sa...

Godt du har så snill far for å male lister er et lite helvete spør du meg:P Ble hvertfall kjempe fint med hvite lister:) Godt valg! Har vel planer om å gå løs på både lister og vegger her også utover høsten..

Ønsker deg en flott kveld!

Klemmer