onsdag 1. september 2010

SINNA SNEKKER'N

I går startet "Sinna snekker'n" på TvNorge og vi som er midt i oppussing/bygging faller jo slike program veldig i smak. Egentlig ALT som har med hus å gjøre.
Dette programmet var litt annerledes enn mange andre oppussingsprogram, folket selv måtte jo faktisk gjøre noe.
Og det var masse som snekker'n startet programmet med å si som traff meg veldig. Mange forhold klarer seg rett og slett ikke gjennom ei stor oppussing, bygging osv. Og det har jeg helt og holdent full forståelse for. VISST man ikke kan prate sammen. Det er helt klart nøkkelordet her. Man må jo prate sammen hele tiden og diskutere er bare sunt.
Gjennom de to årene vi har holdt på med huset, har vi vært veldig flinke til å prioritere oss to! Det å være kjærester og koble helt av fra husets tusen oppgaver. Vi har vært enig om at det ikke skal jobbes etter kl.21-22 på kvelden, og det har vært en regel vi har fulgt veldig. Samtidig ta pauser fra husprosjektet, i hele sommer har vi koblet HELT av, og ikke gjort noe som helst med huset, utenom vanlig husarbeid. Så vi er nå veeeldig klar til å starte på igjen med nytt oppladet batteri i kroppen :)
Man må ikke glemme å være kjærester oppi alt rot og fortvilelse. Vi har hatt maaange diskusjoner siden vi startet og forholdet vårt er bare blitt sterkere!! Skal nok mer til før vi knekkes og nå er vi jo tross alt over det verste med byggingen. Vi har jo tross alt et kjøkken og et bad som fungerer. Kan jo ikke la være å glede seg over det.
Så til alle dere som pusser opp, bygger på, bygger nytt o.l, HUSK å ta vare på hverandre, prat sammen og ta seg tid til hverandre! 
Hele livet skal ikke bare handle om hus og atter hus!!

1 kommentar:

Havfruen sa...

Det er sanne ord du kommer med her!! Man må huske hverandre...tydeligvis noe dere er flinke til:) Jeg må ærlig innrømme at her i huset, går vi på prosjekter og jobber som gal til vi er ferdig:) Men det er oss...men det må også nevnes at vi ikke har hatt slike store prosjekter som dere:)
Keep up the good work:) og klem fra meg:)