søndag 13. mars 2011

NY PC

Endelig på tide med nytt blogginnlegg. Den bærbare pc'en vår tok kveld på tirsdag, så mitt planlagte innlegg med bilder ligger altså på den maskinen. Håper virkelig vi får ut litt av harddisken, er ei stund siden vi sist førte over bilder fra den bærbare maskinen og til den bærbare harddisken. Veldig surt når sånt skjer. Men håper vi får ut bilder og andre viktige ting fra maskinen.

Torsdag var Asgeir i Namsos og med seg hjem ble en ny bærbar pc. Så i kveld er første gang jeg tester den ut, etter at Asgeir har fikset den. Litt uvant med en ny kjapp maskin. Den vi hadde kjøpte vi i januar'07, så den har vel hatt si levetid. Vil nok bruke ei tid til å venne seg til denne nye.

Var godt å komme seg tilbake i jobb igjen. Er så og si helt bra nå, fortsatt litt hoste, men den må da gi seg en gang.

Alle bryllupsinvitasjonene har vi fått levert/sendt, utenom 1!! Og det er den som skal til toastmasterene våre. Men satser på at vi får gjort det i løpet av den nærmeste uka.
Posten Norge tar seg god tid og godt betalt. Helt utrolig sum for å sende brev her i landet. I tillegg måtte Asgeir selv klistre på frimerkene på alle sammen, det har dem ikke tid til å gjøre. HELT utrolig!

Saab'en kom da hjem forrige helg, og den overlevde snyraset! Men må si jeg er veldig glad man har forsikring, var ikke en liten sum i arbeidspenger og deler de skulle ha. Glad man slipper å betale det selv.

Bilde måtte jeg hente fra facebook siden min. Ser veldig frem til å få orden på alle bildene igjen.
Våren lar vente på seg her, har kommet enormt med sny de siste dagene. Nå er jeg veldig klar for vår, men sny og mars måned passer jo godt sammen som man vet, så man må vel bare vente...

Ønsker dere alle ei riktig god søndagskveld. Nå skal jeg på en liten bloggerunde

6 kommentarer:

Hjertebank sa...

Kjedelig om man miste nå bilda ja ;( Ellers glede vi oss på invitasjon ;)

Havfruen sa...

Pc-trøbbel er en mare....jeg er ikke flink nok til å overføre bilder til den eksterne harddisken...
Litt av et bilde:)) Råkult:)
Enda bra Sabbèn lot seg fixe!!
Ha en fin kveld, klem fra meg:)

Just a Little Vintage sa...

For et herlig bilde=)!!! Sitter her og fniser;)!!! Blinkskudd!!
Aff...data trøbbel er noe herk... godt med ny da, selv om det er uvant i starten! Godt at bilen overlevde=)!

Ha en herlig kommende uke!
Klemmer!

Siv Anita sa...

Er det ikke helt magisk når man trykker på en knapp på datamaskinen og VIPS nå har det skjedd noe? Ny maskin er fabelaktig!

Vi burde hatt et skikkelig system på overføring til den eksterne harddisken, men det blir bare sporadisk her også... Og det kan få konsekvenser en dag...
:S

Håper du blr helt frisk snart. KLEM

Unknown sa...

Pc-krasj og bildetrøbbel er noe dritt... Det er en evighet siden sist jeg førte over bilder og, kanskje jeg skulle gjøre det snart, sånn i tillfelle rottefelle:)

godt å høre at du er så godt som frisk. Det er slitsomt å gå å hangle sånn over lang tid. Denne vinteren må ha vært ekstrem med tanke på basilusker og sykdom over det ganske land?!

Posten vet å ta seg betalt ja, håpløse greier. Men det er jo ikke så ofte man sender mye post lenger, så det er vel bare å bite det i seg...:/ Jeg gleder meg ihvertfall til å få se invitasjonene, så du må se å få sendt avgårde den siste også;))

Ha en fiiiin dag!
Klem.

Stilig bilde forresten;)

Daisys home sa...

Gratulerer med ny pc og kan tenke meg til at du merker forskjell. Hadde en selv før denne og det var som evigheter å måtte vente bare det skulle skiftes side. Kjipt hvis at du mister bilder. Har kjøpt harddisk og fått lagt over bildene på, hvis at denne skulle ryke.Greit å være føre var:)
Ellers så har også influensaen kommet til oss, så idag er formen heller laber. Bare en slipper annet i tillegg, ser at du har vært syk lenge av den.
Ha en fin dag, klem Sissel