søndag 27. november 2011

1.søndag i advent

Så tenner vi et lys i kveld
vi tenner det for glede.
Det står og skinner for seg selv
og oss som er tilstede.
Så tenner vi et lys i kveld,
vi tenner det for glede.
Så var vi kommet til advent, hvor ble det av dagene siden sommeren? Syns tiden har gått så enormt fort. Vi har hatt en herlig høst, uten sny og frost. Men idag, 1 søndag i advent våknet vi til hvit bakke. 
Mamma skulle egentlig reise hjem med hurtigruten på fredag, men det var ikke stormen "Berit" enig i. Hurtigruta la seg ikke til i Rørvik, så da fikk vi 2 ekstra dager med henne. Å vi klager så klart ikke på det. 
"Berit" var grei her hos oss, et stort tre har blitt knekt, men ellers ingen skader her. I forhold til andre plasser der hun har gjort veldig store skader.

Som tradisjonen har begynt å være hos oss, så er huset fullt av sagspon og rot. Så noe spesiell adventfølelse har jeg absolutt IKKE. Nå jobber vi for fullt for å bli ferdig med loftstua, så snart som mulig. Med tanke på HVOR bra det blir når det en gang blir ferdig, så holder vi ut med "litt" sagspon ei stund til.. Bare den er ute til siste uken før jul.

Ha en herlig 1.søndag i advent.

2 kommentarer:

Just a Little Vintage sa...

Godt å høre at dere har klart dere bra i stormen=)!! En nydelig adventsstake!! Jeg har ikke laget en ennå, for det viste seg å være tomt for kubbelys...ja,ja, da får vi tenne to lys neste helg;)! Ja, dere står på og er så flinke=). Gleder meg til å se det ferdige resultatet!!

Ha en herlig adventstid i sagsponet;)!
Klemmer!

MissMette sa...

Ja, godt å høre at alt har gått bra i stormen som har vært... Jeg har hatt noen søvnløse netter her i Brønnøysund, huff... Koslelig adventsstake du har laget deg ღ Ønsker deg en fortsatt fin kveld og uke. Klem fra Mette