mandag 15. juni 2009

1 år har gått..

og mye har skjedd..For over 1 år siden så slik ut hos oss... Bildene over og under her, ble tatt rundt feb'08.
Her er bildet som er tatt 12.juni 2008. Slik så det altså ut dagen før gravingen begynte hos oss. :)Dette er tatt den 14.juni når gravingen er ferdig :) Så i går var det akkurat 1 år siden vi var virkelig igang med husprosjektet vårt!De to bildene ovenfor er tatt fra omtrent samme plass, med 1/2 års mellomrom og endel forandringer;)
Og rundt august i fjor så det slik ut hos oss.. muren er begynt å komme opp etter mange timer (og dager..) med støyping, trilling av grus, bæring av sand, raking, planering, måling osv..
Mot slutten av august startet snekkeran, og her er en av første dagene som snekkeran var her!Og slik er huset nå! (Bildene er tatt tidlig i år, men huset ser da slik ut den dag idag..) Har ennå snekkerytterdør og bare en plate der vinduet skal være, men må bli mer ferdig innvendig før vi plasserer nydøra og vinduet på plass.
Vi er veldig i tvil om hvilken farge vi skal ha på huset.. Enten blir det rødt & hvitt (slik som det er nå, men en annen rødfarge,) eller så blir det hvitt & hvitt ;)


Ingen kommentarer: