mandag 29. juni 2009

ENDELIG en Berner Sennen bok

Endelig har jeg funnet en bok som KUN handler om Berner-Sennen :) Så nå er vi lykkelig eier av denne flotte boken :) Har letet etter en slik bok siden før vi fikk Balder, og det er nå 3 år siden. Men nærmeste jeg fant var de som de selger på Norsk Berner-Sennen hundklubb. Vi har den boken i midten på bildet under. "50 år med berner sennen hund i Norge", og viser blant annet historien fra 1956 til 2006 for rasen her i landet.
Denne nye boken er fra i år, 2009 (kunne ikke vært nyere..) På baksiden står det skrevet om boken:
"Berner sennenhund, den kan du stole på. Berner sennen hunden er en stor, rolig og vennlig beskytter, en ideell og nesten problemfri familiehund, en sikker følgesvenn på turer og lærevillig hvis du vil lære den ulike øvelser og triks.

Berner sennenhunden er ikke skapt for de store sportslige ytelsene, men egner seg likevel for mange interessante fritidsaktiviteter. I denne boka får du vite om det meste du trenger å vite om sennenhunden:
  • Hvor du bør kjøpe en valp
  • Hvordan du kan tilrettelegge for den
  • Hvilken oppdragelse som er nødvendig
  • Alt den kan lære
  • Hvordan du kan holde hunden din frisk
  • Hvordan du kan leve lykkelig med den

Isabella Lauer er journalist og forfatter av flere hundebøker. Hun skriver regelmessig for hunde- og dyremagasiner og har ti års erfaring med berner sennenhunder."

Helt klart en bok jeg råder andre Berner Sennen eiere til å kjøpe :) Og selvsagt andre som ønsker seg en berner bok ;)

Ingen kommentarer: