fredag 17. desember 2010

1 UKE IGJEN TIL JULAFTEN

Utrolig hvor fort denne desember måneden har gått. Jeg var ferdig med julegavestyret før november var ferdig og tenkte at adventstiden skulle nytes og bare kose oss. Joda vi har ikke stresset så mye i butikker som mange andre, men stresset desto mer hjemme. Hadde jo et inderlig ønske om å få ferdig stua & gangen til jul. Og hva kan jeg si? Det ser ut som at det ønsket går i oppfyllelse.
 Fortsatt står det igjen en del, men i morgen kommer golvbelegget på og da kan vi endelig begynne å flytte møblene inn i stua & gangen! Snakk om lykke :)
 Selv om sviblene har begynt å spre julelukt i huset, så har ikke julestemningen kommet helt ennå. Men jeg tror det blir bedre når vaskebøtta kommer frem og jeg ENDELIG får vaske ut byggestøv og annet støv. Er ikke alltid man gleder seg til å få vaske, men det gjør jeg nå. Er så lei av sagspon, murpuss, isolasjonsbiter og all annen skit som ligg rundt omkring.
 Julekransen er kommet opp innvendig i gangen. Måtte bare få den bort fra gulvet, så da hengte jeg den like greit opp.
 Ser ikke like julekoslig ut på lang avstand;)
Sånn er statusen på Tverråmoen 1 uke før julaften. Mye gjenstår til vi er i mål, og da må man bortprioritere ting, denne gangen måtte vi droppe julebordet til mc-klubben II-Mc som er i morgen. Veldig synd, men vi kommer sterkere tilbake.

Håper dere andre kommer også i mål til jul.
Jeg har nå 1 dag igjen å jobbe før jeg tar juleferie, så jeg har god tid på å bli ferdig med alt. Og søndagskvelden kommer mamma nedover, så da får jeg jo hjelp i tillegg.

Ha ei riktig god helg.

3 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Takk for helsing i bloggen min☺
Ser det er fleire som pussar opp-her går det i sirup so vi blir vertfall ikkje ferdige til jul☺ Travelt når det står på, men blir jo bra til slutt☺
Jula kjem uansett☺

God helg☺

Klem M♥

Fruen på Skogmo sa...

Titter innom for å ønske våre kjære venner på Tverråmoen en strålende aften! Ser at dere jobber og står på som vanlig. Er mye som skulle ha vært gjort til jule på Skogmo også, men har blitt enig med meg selv om at det er menneskene og stemninga rundt oss som skaper den gode julestemninga.

Hihi... så da blir det ikke å stresse så mye likevel ;o)

Stor klem til dere i snøføyka

Havfruen sa...

Jeg skjønner virkelig at du gleder deg til å komme litt i orden. Å leve i sagmugg og smuss er pyton over tid. Tenker det skal bli godt å få på plass møbler og slikt:)
Lykke til med å komme iorden før julaften:)
Klemmer fra meg:)