søndag 12. desember 2010

KJÆRE JULENISSE

Kjære julenissen. 
Her kommer enda ei ønskeliste fra oss på Tverråmoen.
Vi ønsker oss en håndstøvsuger, en som er skikkelig sterk. Den vi har fra før av må vi pakke smulene inni, den suger nesten ingenting.

Så ønsker vi oss en god vannkoker, den vi har lekker alle veier når vi heller vann ut av den.

Ekstrautstyr til Kitchen Aid'en hadde også vært kjekt å eie.
Å steketakke har jeg sagt at det ønsker jeg meg når vi får oss god plass. Og hva har vi ikke nå?? :)

Asgeir er håpløs å få til å ønske seg noe som helst til jul. Men igår fant vi da ut de tingene over her. Kun takka som er mitt eget ønske, resten er våre ønsker. For hvorfor er det kun kvinnfolk som skal få gaver til feks kjøkken?
Der er mine foreldre et godt eksempel på. Mamma har ofte fått kjøkkenutstyr i bursdag eller julegave, mens pappa har aldri fått noe husting i gave. Kun visst det har vært gave til dem begge ilag. Snåle greier.

4 kommentarer:

Hjertebank sa...

Hehe, mamma har ønska seig (og fått) verktøy i gave mang gång ;) Men her i gårn så e d meir tradisjonelt, eig ønske meig kjøkkenting og min kjære ønske seig vertøy ;)

House of Dogs sa...

Hehe..Akkurat sånn er det hjemme hos oss også. Jeg har fått alle de huslige tingene, mens min kjære får ting til seg selv..hmm.. rare greier det der! Mye fint dere har ønsket dere, håper at noe av det dukker opp under juletreet;)

Klem

Unknown sa...

Åååååh, du mener skyggesida??? ;))

Håper du får alt du har på lista til jul, og mere til;)

Unknown sa...

Hehe, kunne ikke dy meg;)

Ser ut som de skal selge på Sareptas på melbu i morgen så da bærer det vel dit i første omgang. Det er dansk edelgran så får nå se hva de skal ha for den først;)

Ha en toppers helg;)