fredag 16. september 2011

Framgang med trappen vår

Da var det jammen blitt fredag igjen. Har vært ei uka med sykdom her i huset, denne gangen var det mannen min (utrolig rart å si mannen min, blir ikke helt vant med det :)) som ble syk. Så han har vært sengeliggende mer eller mindre hele uken. Nå er han heldigvis blitt mye bedre, så i morgen skal jeg prøve å lure han avgårde til Kolvereid for å hente mer material til trappa.
Pappa har fått gjort endel med trappa, han er nå fri for materialer, så derfor er det blitt helt stopp i byggingen. Men han har gjort en kjempejobb. Vi er så utrolig heldige som har en så snill pappa/svigerfar som gidder å være her å hjelpe oss, det er noe vi setter utrolig stor pris på!!!
Skal bli en fryd å få dette ferdig skal dere tro! Ser frem til neste sommer, når vi kan nyte dagene og kveldene på denne siden av huset å.
Det beste er at vi skal bygge tak over ytterdøra, så vi slipper å være redde for å få store istapper eller snyras i hodet.

Har nå fulgt med på dramaet rundt MS Nordlys, er en utrolig trasig ulykke som jeg regner med alle har fått med seg. Den eldste av mine storebrødre jobber i maskin ombord på Nordlys, men er på ferie akkurat nå og dere kan tro jeg er glad for det.

Vi nyter fredagskvelden med Senkveld med Thomas og Harald, og der var jo Sivert Høyem å med, han viste frem bilde av seg på Hallartinden hjemme i Hadsel. Jeg fikk akutt hjemlengsel når det bilde kom frem på skjermen, så ikke på mannen, kun den nyyydelig utsikten!! :)

Ha ei herlig helg. Jeg er forresten kommet i gang med å handle julegaver... syns egentlig jeg er litt sent ute i år. Men har jo fortsatt ei stund på meg :)

4 kommentarer:

Just a Little Vintage sa...

Hei søte du=)!

Så flott det blir på trappen hos dere=)!! Ja, her kommer dere til å kose dere, det er jeg sikker på!! God hjelp er alltid godt å ha! Fortsatt god bedring til mannen! ...ikke greit å være syk OG mann...hihihi...slik er hvertfall min;)!

Uff...ja tragisk med det som skjedde på Nordlys...

Ha en herrlig helg og kos deg masse=)!
Klemmer!

Siv Anita sa...

Phu! Godt broren din var på ferie, det er en katastrofe at hurtigruta ble rammet.

Det blir så flott huset deres, gleder meg til å følge med videre!

God helg til deg også!

Mamsens hus sa...

Forstår godt at du var glad for at din bror har ferie,
veldig trist hendelse.

Flott trapp dere lager, og en nydelig brud du var. :)
Ønsker deg en fin,fin lørdagskveld. :)

Havfruen sa...

Dette blir kjempefint:) Tak over døra er smart:)
HErlighet...bra bror var på ferie. Tragisk ulykke...

Kjekt med hjelper i snekringa, bra mannen er kommet seg ut av senga:)
Ha en fin søndag, klem fra meg:)