fredag 30. september 2011

Snart oktober

Det er helg igjen og kalenderen sier at vi er på den siste dagen av september, i morgen starter vi på andre høstmåned, nemlig oktober. Det går fort nå, snart er det jul!! Å jeg har en drøm (har flere da..) om å reise nordover til jul.. men blir vel bare med drømmen. Er litt vanskelig å komme seg avgårde, siden vi har hund og katt, og da MÅ vi kjøre. Og veien nordover er lang, især vinterstid. Så vi må gå endel runder i oss selv om vi kommer til å gjøre dette. Men lysten er der så absolutt!!!
Natt til torsdag kom det ENORMT mye regn her hos oss. På tur til jobb var det 3 plasser som vannet fløt over veien, det var MYE vann! Liker ikke slikt jeg, har litt "angst" etter at vi kjørte i snyraset i vinter.
Hjemme hadde vannet laget flere smale, dype grøfter nedover veien, så vi måtte igår ut å lede vannet andre veier.
Jobben ute går da fremover, taket over ytterdøra er snart ferdig. Skal komme innlegg med bilder av det etterhvert. Blir isåfall VELDIG bra!!
Har hatt min fridag idag, og det er rett og slett herlig med fri (så og si) hver fredag. Selv om dagen blir brukt til å gjøre husarbeid. Men det gjør ingenting, det må da gjøres!!

Ha ei herlig helg alle sammen.

3 kommentarer:

Just a Little Vintage sa...

Hei og hopp=)!
Så flotte høstbilder!! Huff...kjøring vinterstid liker ikke jeg heller...skjønner godt du er skeptisk etter at dere havnet i snøraset!! Gleder meg til å se mer fra inngangspartiet deres=)!

Ha en super duper helg søte du!
Klemmer!

Unknown sa...

Så flotte bilder!! Ingenting er som å komme hjem til jul, i mitt tilfelle vil jeg vekk herfra i julen, men det blir vel vanskelig...;)

Ha en herlig helg!
KLEM

Siv Anita sa...

Fabelaktige høstbilder. Det er utrolig vakkert nå!!!

Håper du får ei flott uke!!!