mandag 27. desember 2010

ROMJULAS DAGER

Årets juletre, ble som årene før, edelgran. Er så deilig å slippe all dryssingen av barnåler og så går det veldig greit å pynte det å, ingen stikking! 
Vi kjøpte treet på Plantasjen, der hadde de en veldig grei pris. 
Skulle vi kjøpt den her på torget, hadde det blitt 200 kr dyrere, må si det er en heftig pris for et tre man har inne i huset noen få uker.
Da vi fikk treet i hus, fant vi ut at det så MYE bedre ut da vi stod ute å skulle plukke ut et tre. Tror vi frøs noe enormt, og tok bare det første og beste vi fant. Men det har da sin sjarm det å.
Romjula her på Tverråmoen er veldig rolig. Vi nyter dagene, så her kommer det nå litt stemningsbilder fra et julepyntet hus.
 Denne jula er det egentlig ikke mange fridager, men jeg har fri fra jobb, siden barnehagen har stengt og Asgeir er sykemeldt. 
Så da er det full avslapping som står på programmet her.
Nå er det ikke mange dagene igjen av året 2010. 
Skummelt å tenke på at det nå er under 7 mnd til bryllupet vårt. Har nå prøvd å sett litt mer på hvilke invitasjoner vi skal ha. Men det er jammen ikke et lett valg. Skal man bare bestille ferdigprodusert eller skal man starte å lage selv?? Skal ikke være lett dette nei...

Håper alle andre koser seg i jula.

1 kommentar:

Havfruen sa...

Utrolig lekkert og delikat pyntet hos deg:) Oser jul og trivsel...det girlanderet over ovnen var råfint:)
Holder med deg i edelgran...vi har det ikke, Majors hale sørger for dryss:)) Juletreet her er mere glissent for å si det mildt...
Kos dere videre i mellomjula, klem fra meg:)