søndag 5. februar 2012

Vi skal hjem til Vesterålen

Om 11 dager reiser vi nordover, hjem til Stokmarknes, Børøya og til mamma og pappa. Gleder meg stort!! Vi skal hjem for å overraske pappa. Han vet nemlig ikke at vi kommer (ingen fare med dette innlegget, for min pappa er ikke online.) Mamma vet at vi kommer, men ikke han. Så det blir forhåpentligvis en stor overraskelse for han. Den 19. februar fyller pappaen min 70 år og det må vi jo feire.
Vi skal reise med fly nordover, for første gang, Værnes-Bodø-Skagen, og da tar bare reisen 2,5 time sånn ca. Sa jeg at jeg gleder meg masse?? :)
Savner veldig å bo på Stokmarknes, er nå 6 år siden jeg flyttet hit og en gang i fremtiden ønsker jeg at vi skal flytte tilbake til Vesterålen.

Ønsker alle ei fin uke. Jeg syns det er herlig å ha noe å se frem til. Nå ser jeg veldig frem til å reise hjem.

4 kommentarer:

Fruen på Skogmo sa...

For en fantastisk fin og vakker bursdagsgave, Anne-Rita! Er helt sikker på at pappa'n din blir både rørt, glad og overrasket. Men så er du en bedårende datter og da ;o)

Ønsker dere en riktig gooood tur nordover! Kos dere kjempemasse sammen med slekta.

Stor klem!

Ann-Sissel sa...

Nydelige Stokmarknes :) Dåkker får ha ei strålanes feiring!!!

Daisys home sa...

Skjønner at du gleder deg:)
Ha en fantastisk fin tur :)
Klem sissel

MissMette sa...

Hørtes koselig ut ღ Nydelig natur i nord og jeg skjønner godt at du gleder deg til å komme hjem. Og så koselig overraskelse for din pappa da :) Ha en kjempefin 70 års feiring og kos dere masse ღ Mange flotte bilder nedover her hos deg også... Klem fra Mette