tirsdag 11. januar 2011

EI DØR

Denne døra ble bestilt i november, fikk først beskjed om at det kom til å ta ca 2 uke. Så fikk vi ny beskjed om at døra ikke kom før etter 17. desember. Men det skjedde ikke, den kom ikke før i romjula. Så etter jul var Asgeir å hentet den.
Vel hjemme og veldig spent, pakket vi da opp denne døra som lå innpakket i papp. Jeg sa på fleip til Asgeir:"Får håpe at døra ikke er grønn.." 
Døra var IKKE grønn, men det var feil dør. 
Vi hadde bestilt døra "Christer", men fikk døra "Christopher"! Forskjellen på de to dørene var at "Christer" hadde 6 glassruter, mens "Christopher" har 10. Ellers er de helt like.
De som hadde bestilt døra for oss innrømte at det var nok feil fra deres side, og kunne bestille oss ny dør. Men vi orket ikke å få tilsendt ny dør, så vi beholdt heller denne døra. 
Ikke skjønner jeg hvorfor de skal kalle dørene sine så likt. De på Diplomat kunne da ha vært litt mer oppfinnsomme...
Ble bare litt fra gangen i kveld, den er veldig rotete nå. Pappa har fått opp taklister i gangen, så det ligger litt av hvert der ute nå! 
Vi er i tillegg i gang med soverommet vårt!! Så noe skjer da her.

Ha ei fin uka.

6 kommentarer:

Havfruen sa...

Synes faktisk døra dere fikk var flottere jeg:) Stilig med masse glass. Så slipper hunder og hoppe opp for å se hva som befinner seg bak...de ser det!!
Lykke til videre, klem fra meg:)

Hjertebank sa...

Døra va fin deinj, men rart ætt d ska seinjes så my feil ja

Unknown sa...

Kjipt når sånt skjer, men jeg syns den døra dere fikk var enda flottere jeg;))

House of Dogs sa...

Slitsomt når det blir så mye tull rundt en enkel bestilling:( Men synes døra dere endte opp med var kjempe fin og elegant:)

Ønsker deg en fin onsdag!

Klemmer

Stina sa...

Superfint!
Stina

Unknown sa...

Heia!
Nattbordene er laget av Herregård Mur og gammel plank;))