onsdag 5. januar 2011

HVERDAGEN ER TILBAKE

Så starter bloggåret for meg å. Dagene har gått litt i ett i starten av året, så det har blitt dårlig tid til blogging. 
Men er jeg igang.
Hverdagen er tilbake for fullt for meg, og egentlig var det jo veldig greit å komme tilbake på jobb, få en normal dag igjen.
Idag har vi startet med å rydde oppe på loftet. Neste prosjekt skal startes snart. Da er det vårt nye soverom som skal "bygges". Skal bli herlig å få det i orden, med masse garderobeplass! Noe vi har manglet siden jeg flyttet hit. Så det trenges veldig!
Det som skal gjøres oppe nå, er å ordne vårt nye soverom. 
Det soverommet vi har nå, skal bli kontor/hobbyrom/gjesterom. Nåværende kontor/datarom skal bli bod, så er det loftstua som skal ordnes klar. Vi har da nok å gjøre fremover. Det trengs å legges tak, vegger og gulv, + det elektriske som må legges opp.
Jula er fortsatt hos oss. Den skal isåfall få være her til helga, så får vi se. Vi pyntet jo ikke før på lillejulaften, så derfor syns jeg jula skal få være fremme litt til. 
Blir nok veldig tomt når alt blir pakket bort, især når lysene blir tatt ned. Men nå går vi da en mye lysere tid i møte, så vi skal vel holde ut.

Ønsker alle ei fortsatt fin uka.

5 kommentarer:

Hjertebank sa...

Dåkk hi no nå prosjækt i år ja ;)

Siv Anita sa...

... da er det jo bare å glede seg til å se bilder av fortsettelsen! Men skal dere ikke lage ekstra soverom i rosa eller lyseblått? ;-)

Den amaryllisen var bare nydelig, den er helt klart min favoritt-juleblomst. Og det ser nå (i bakgrunnen på bildene) ut som om dere har fått det ganske koselig på stua også!

Stor klem og lykke til med nye prosjekter!!! :-)

Unknown sa...

Så spennende med omrokkering og oppussing av rom;) Jeg følger spent med på hva som skjer;)

Jeg syns det var godt å hive ut julen, men så pyntet jo jeg i førsten av desember... Men det ble veldig mørkt når både stjerne, juletre og adventsstaken forsvant ja...Og i tillegg lyser ikke den nye lampa så veldig godt akkurat, hehe;) tidligere hadde jeg lysekrone og den lyste opp i litt bredere vinkel i det minste:P
Jaja, snart er det lyst hele døgnet så vi får bare holde ut;)

Havfruen sa...

2011 blir ikke noe hvileår skjønner jeg:) Men dere får det sikkert knallfint.
Amaryllis er min julefavoritt, vakker blomst:)
Ha fine dager, klem fra meg:)

House of Dogs sa...

Først og fremst GODT NYTT ÅR til dere:) Er litt hardt å komme tilbake til hverdagen, samtidig som det er litt deilig å komme inn i de gamle rutinene igjen;) Så mange spennende prosjekter dere har på gang! Gleder meg til å følge bloggen din vider i 2011:)

Ønsker deg en fin helg!

Klemmer