søndag 9. januar 2011

NÅ ER JULA OVER HER Å

Da er det ikke mye som gjenstår før all julepynt er nedpakket! 
Ble jo enormt mørkt & tomt etterhvert som lys og pynt forsvant.
Kanskje dette er ei fin unnskyldning til å få handlet noe ny pynt? 
Asgeir flirte egentlig bare av meg når jeg mente vi skulle hatt mer pynt.. noe mer vinterpynt! Mannfolk altså!

Må vel bare flytte litt om på det man har, til det rette dukker opp. Kan ikke love at det IKKE blir handlet noen ny pynt da altså...
Skal ta nye bilder en annen dag, ble bilder fra jula dette.

Jeg har brukt enormt med tid foran pc'en i helga. Har sett på x-antall sider med brudekjoler, invitasjoner, festkjoler, bordpynt og annet bryllupsting. Kjenner til tider at jeg blir en smule nervøs når jeg tenker på at vi nærmer oss juli med STORE skritt!! Asgeir derimot er roligheten selv, ikke mye nervøsitet som vises på han. Kanskje like greit at en av oss klarer å holde roen... Det blir isåfall ikke meg!!

Ha en fortsatt fin søndag. Ny uke i morgen og den starter med fridag. Deilig. 

3 kommentarer:

Havfruen sa...

Litt ny pynt er det alltids plass for:)) Der spør man ikke mannfolka til råds, hehe:)
Brudekjole.....åh så spennende..Asgeir kjenner det nok han å når dagen nærmer seg:) Men det er kjempefint at èn beholder roen:) Motpoler.....
Ha en fin kveld, klem fra meg:)

Unknown sa...

Så spennende med brudekjoleutvelgelse da;)) Nok å velg i kan jeg tenke meg;)

De gikk i Søndre;)

Siv Anita sa...

Det blir alltid litt "tomt" i huset når julepynten blir pakket bort, og da MÅ mann ha noe nytt! Sånn er det bare, og mannfolk skjønner ikke sånnt!!! ;-)

Brudekjole... vet du? Noen sa til meg da vi drev med planleggingen; Kvinner planlegger bryllup i ett år, menn i 1-3 måneder! Så han kommer nok med etter hvert. Kjole er ingen lett sak. Spesielt for oss som ikke er kjole-damer! Håper du får muligheten til å dra til Agape i Trondheim og prøve kjoler, om ikke annet for å finne ut hvilken stil du føler deg vel i. Blir spennende å se om du finner "prinsesse-for-en-dag"-genet i deg selv, for det finnes nok der inne et sted!!! Masse lykke til med jakten!

Håper du får en fin uke!
*mandagsklem*