søndag 20. juni 2010

JEG VIL KJØPE SOMMERBLOMSTER....

I år vil sommeren virkelig la seg vente på... ikke EN eneste sommerblomst har blitt kjøpt inn, ingen krukker er kommet ut av uthuset... ingenting!!! Å jeg som elsker å sitte ute å plante sommerblomster i det jeg kan finne å plante i.. men i år?? ellers takk. Orker ikke å sitte ute i varmedress og votter.. Da får det heller bli sensommerblomster ;)
Men første dag jeg føler meg i fin form igjen og sola skinner, da skal jeg på gartneriet å kjøpe blomster. Bildet er fra i fjor sommer...
Pencillin min virker mye bedre enn den jeg fikk forrige gang.. så jeg er med godt mot. Asgeir har nå 2 arbeidsuke igjen, så setter vi kursen sørover.. Vi gleder oss enormt.
Asgeir bruker dager/kvelder nå på å fikse Suburban vår, slik at den blir klar til ferien! 

3 kommentarer:

Fruen på Skogmo sa...

Heia!
Så godt hør at formen ENDELIG e på tur opp igjen! Har hangla leng du no kjære venn. Men greit å bli ferdig m d t ferien og Danmark-love-is-in-the-air-turen starte da ;o)

Ang. sommerblomster, så har itj eg heller handla ein einaste ein enda! Så du e def. ikke alein. Rekne m sommerplantan snart selges t 1/2 pris å, så da bli det jo en billig fornøyelse. Hihi... må sjå d positive i d ;o)

Ha ei superfin uke! Stor klem

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Her i nord er det heller ikke særlig til sommervær. På fredag plantet jeg likevel i to hengeampler ute på verandaen, men det er også det jeg har gjort. Jeg krysser fingrene for bedre vær SNART!

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Selvfølgelig er det helt greit at du følger bloggen min! Bare koselig det! :)