lørdag 19. juni 2010

PINE SEG SELV??

Mandag var Asgeir på Rørvik på Expert, og jeg ba han kjøpe meg en epilator. Og lydig som mannen er, hjem kom han med en "epi-ka-førr-nåkka" som han sa. Denne typen skulle være den som var mest human, for det følger med avkjølingspose... ;)


Endelig tenker jeg, bort med høvel og skum, NÅ skal hårene på leggene være borte LEEEENGE!! I opptil flere uker. Klar for sommer og kortbukser nå. 
Jeg så noen "skrekk" stykker på YouTube av folk som bruker epilator, men tenkte "at sååå vondt kan det da ikke gjøre..." 
De første rundene gjorde det da ikke NOE vondt!! Men så var det ikke såå mange dager siden jeg hadde barbert leggene sist. Så alle de små pinsettene som sitter på det hjulet, fikk da ikke noe særlig tak. Men jeg skulle nok ikke vært så veldig høy på pæra altså, for i går prøvde jeg på nytt og du goooodeste.. jeg kan LOVE dere at jeg kjente noe! 
Men jeg er da ingen pingle, skal da fint bite tennene sammen og fortsette med epileringen! Det kan vel ikke bli verre?? eller?? ...
Jeg måtte spørre Asgeir i går hvor mye jeg egentlig hadde i feber da jeg ba han om å kjøpe dette til meg, og da kunne han si; "Du lå vel på en 39 grader" Ingen burde få lov å handle noe som helst med så mye i feber ;)

1 kommentar:

Havfruen sa...

Iiiiik....jeg har ikke tatt steget og kjøpt en slik enda. Jeg tør ikke, hehe:) Må få høre om det blir lettere etter hvert, har hørt det skal bli det...grøss...lykke til:)
Klem:)