torsdag 10. juni 2010

SOMMER NÅ??

Idag føler jeg virkelig at sommeren er i anmarsj. Dagen startet ganske grå, men etter som timene gikk ble himmelen skyfri og det ble ganske grei temperatur.
I går kveld var Asgeir & jeg oppe i uthuset å dro fram utemøblene, har ikke følt for å gjøre det før nå. Har rett å slett ikke hatt behov for dem.
Men i ettermiddag har jeg hatt besøk av damene fra jobben (begge to :)) Så vi har grillet og koset oss ute i sola, så da fikk vi god bruk for hagemøblene :)
Elsker sommer

2 kommentarer:

Doris sa...

Heia; takker for koselig kommentar på bloggen min:)
Ja dere må virkelig komme innom oss når dere neste gang tar turen nordover. Mye er forandret siden sist dere var her, eller...kan ikke huske om Asgeir har vært innom oss, men kan hende jeg husker feil. Vi begynner jo å bli skikkelig gammel nå jeg og Ivar, 90 år til sammen he,he, ikke rart om man ikke husker alt lenger hmm:(
Takk for koselig bursdagsgratulasjoner til Ivar og meg:)
Vi er skikkelig begynt å glede oss til bryllupet deres til neste år. Gleder oss til å komme ned til dere,ser så koselig ut der dere bor. Håper dette året går fort:)
Har sett på bildene av brudepikene dere skal ha i bryllupet, de er jo bare helt nydelige og kommer til å bli SÅ søte som brudepiker.
Skal hilse fra Ivar. Ha en fortsatt fin kveld og hils til Asgeir.

Daisys home sa...

Ja vi fikk da omsider en Finværsdag,og fredagskvelden var jo bare kjempefin.Da grillet vi og tente bål ved sjøen her.Men så kom tåken og kaldevinden igjen i ettermiddag..Uff ja ikke lenge det varte!Ha ei fortsatt fin helg!